AFAS

Over AFAS

AFAS bestaat sinds 1996, na een management buy-out uit Getronics. Toen heette het bedrijf AFAS Automatisering, maar dat werd snel veranderd in AFAS Software B.V. De letters staan voor Applications For Administrative Solutions.

Van origine is AFAS een familiebedrijf. Ze stellen de klant centraal en bieden 1 standaard product dat iedereen moet kunnen gebruiken. Bovendien zijn ze meerdere malen onderscheiden voor hun software, innovatie en dienstverlening.

Doelgroep
Accountants-, administratie- en fiscaal advieskantoren.

Visie
“De visie achter onze software is dat alle processen volledig geautomatiseerd zijn in één standaardoplossing. Of het nu gaat om de financiële administratie, salarisadministratie of projectadministratie, alle gegevens liggen vast in één database. Door jouw bedrijfsprocessen zo makkelijk en efficiënt mogelijk in te richten, is er meer tijd en ruimte om je te focussen op de kernactiviteiten van de organisatie.”

Ons oordeel over AFAS

AFAS maakt goede, duidelijk software. Het bedrijf is innovatief en continu in ontwikkeling. De software is een totaaloplossing voor bedrijven, maar daar zit ook meteen het probleem. Losse producten zijn daarom niet verkrijgbaar. Je betaalt dus altijd voor het complete pakket, en daarmee ook voor functionaliteiten die je niet nodig hebt. Daarnaast is inzicht in de software is vooraf nauwelijks mogelijk (fysieke uitleg daargelaten), door het ontbreken van een proefperiode of een gratis account. Het accountancy lite pakket is vanaf 170 euro per maand verkrijgbaar en daarmee ook de duurste oplossing in de markt. Hiervoor krijg je dan wel een compleet pakket. Kortom: goede software, maar erg aan de prijs. Flexibiliteit in het pakket is er niet.

Vergelijk AFAS

PositieOndernemingBeoordeling
15 Star RatingMeer informatie »
24 Star RatingMeer informatie »
43 Star RatingMeer informatie »
33 Star RatingMeer informatie »
53 Star RatingMeer informatie »
62 Star RatingMeer informatie »
PositieOndernemingPrijs per jaarMeer info
1€ 89,95 tot € 299,95Meer informatie »
2€ 60,- tot € 810,-Meer informatie »
3€ 372,- tot € 1842,-Meer informatie »
4€ 285,56 - € 4053,12,-Meer informatie »
5€ 526,- tot €1628,-Meer informatie »
6€ 2040,- tot € 2700,-Meer informatie »