Fiscaal-online.nl

Over Fiscaal-online.nl

Fiscaal-online.nl is onderdeel van Skillsource BV en bestaat sinds 2005 (toen onder de naam Elektronische-Aangifte.nl). Ze richten zich op het bedienen van zowel de accountants en administratiekantoren, als de ondernemers. De producten zijn zowel los en als totaalpakket verkrijgbaar. In 2017 is de aangifte vennootschapsbelasting toegevoegd aan het aanbod.

Doelgroep
Accountants-, administratie- en fiscaal advieskantoren.
Ondernemers.

Visie
“Online belastingaangifte kan eenvoudiger. Met die gedachte hebben we in 2005 Elektronische-Aangifte.nl opgericht. Omdat het aanbod inmiddels flink gegroeid is hebben we in 2017 onze naam veranderd in Fiscaal-online.nl. Onze visie is echter onveranderd gebleven. Snel, eenvoudig en goedkoop online belastingaangifte doen.”

Ons oordeel over Fiscaal-online.nl

De afgelopen tijd is er veel veranderd bij Fiscaal-online.nl. Met de nieuwe naam zijn ook nieuwe producten gelanceerd. Het lijkt er op alsof Fiscaal-online.nl een grote inhaalslag aan het maken is. Alle software is gratis en vrijblijvend te testen. Ook de helpdesk is snel en denkt goed mee. Het voordeel van in de cloud werken is dat je altijd en overal bij je gegevens en aangiften kunt. Qua prijs is Fiscaal-online.nl een zeer voordelige oplossing te noemen. De standaardproducten worden geleverd inclusief credits voor 1 jaar. Voor meerdere ondernemingen aangiften doen kost dus alleen credits. Daar is geen groter abonnement benodigd. Credits kosten tussen de 15 en 60 cent per stuk.

Opvallend is dat alle producten los verkrijgbaar zijn. Zo is het ook voor kleine ondernemers een aantrekkelijke optie. De uitstelregeling en opgaaf ICP springen er uit. Het aangiftepakket zelf werkt snel en eenvoudig. De producten werken prima en zijn compleet. Er wordt continu gewerkt aan nieuwe producten. Zo is in 2019 de aangifte inkomstenbelasting toegevoegd. In 2020 kwamen daar de Toeslagen het het Kvk-deponeren bij. Fiscaal-online.nl is in meerdere opzichten de beste keuze qua functies, service en prijsstelling.

Vergelijk Fiscaal-online.nl

PositieOndernemingBeoordeling
15 Star RatingMeer informatie »
24 Star RatingMeer informatie »
43 Star RatingMeer informatie »
33 Star RatingMeer informatie »
53 Star RatingMeer informatie »
62 Star RatingMeer informatie »
PositieOndernemingPrijs per jaarMeer info
1€ 89,95 tot € 299,95Meer informatie »
2€ 60,- tot € 810,-Meer informatie »
3€ 372,- tot € 1842,-Meer informatie »
4€ 285,56 - € 4053,12,-Meer informatie »
5€ 526,- tot €1628,-Meer informatie »
6€ 2040,- tot € 2700,-Meer informatie »