Avanzer Aangifte (Kluwer)

Over Avanzer Aangifte

Avanzer Aangifte is onderdeel van Wolters Kluwer. Het is de cloud-oplossing voor je aangiftesoftware. Het aanbod van Avanzer Aangifte bestaat uit de aangiftes IB  en VPB.

Avanzer Aangifte kan gekoppeld worden met andere pakketten en biedt mogelijkheden om meer uit de adviespraktijk te halen dankzij koppelingen met Avanzer Advies en Avanzer Antwoord.

Doelgroep
Accountants-, administratie- en fiscaal advieskantoren.

Visie
“Wolters Kluwer biedt professionals de informatie, software en tools die ze nodig hebben, zodat zij efficiënt resultaat kunnen behalen. En de onmisbare kennispartner zijn voor juridische, fiscale & accounting professionals. Dat is waar Wolters Kluwer voor staat.”

Ons oordeel over Avanzer Aangifte

Avanzer Aangifte is een geschikte oplossing voor wie alleen de aangifte VPB en -IB nodig heeft. Omdat dit aanbod beperkt is, is de kans groot dat er nog een pakket naast gebruikt moet worden. Als er dan gekeken wordt naar de prijs is Avanzer Aangifte vrij duur te noemen. Het standaardpakket is daardoor ongunstig geprijsd vergeleken met de overige aanbieders van aangiftesoftware. Het abonnement kan  echter uitgebreid worden naar een Combi+ pakket om toegang te krijgen tot FiscaalPlus. Dit is een uitgebreide bron van informatie vanuit Wolters Kluwer.

Avanzer Aangifte is niet zomaar uit te proberen. Binnen vijf werkdagen krijg je reactie op een ‘demo-aanvraag’. Vervolgens kan er in een algemene omgeving gekeken worden hoe het werkt. De geldigheid hiervan is weliswaar maar één week. Vragen aan de helpdesk kunnen in die periode nauwelijks gesteld worden, want je hebt geen klantnummer. Er is wel een verbetering opgetreden qua helpdesk. In tegenstelling tot het verleden is de helpdesk van Avanzer Aangifte tegenwoordig gratis en onbeperkt bereikbaar.

Vergelijk Kluwer Belastingpraktijk

PositieOndernemingBeoordeling
15 Star RatingMeer informatie »
24 Star RatingMeer informatie »
43 Star RatingMeer informatie »
33 Star RatingMeer informatie »
53 Star RatingMeer informatie »
62 Star RatingMeer informatie »
PositieOndernemingPrijs per jaarMeer info
1€ 89,95 tot € 299,95Meer informatie »
2€ 60,- tot € 810,-Meer informatie »
3€ 372,- tot € 1842,-Meer informatie »
4€ 285,56 - € 4053,12,-Meer informatie »
5€ 526,- tot €1628,-Meer informatie »
6€ 2040,- tot € 2700,-Meer informatie »