Nextens

Over Nextens

Nextens is onderdeel van Reed Business Information. Opgericht in 1984 onder de naam Elsevier, en sinds 2014 geheel over naar de cloud onder de naam Nextens. Het aanbod is breed en daarmee worden verschillende partijen in de markt bediend.

Speerpunten van het bedrijf zijn het brede aanbod van aangifteprogramma’s en de koppeling met eigen kennisproducten als FiscaalTotaal.

Doelgroep
Accountants-, administratie- en fiscaal advieskantoren.

Visie
“Elsevier Nextens is het online platform voor het volledige werkproces van de fiscaal professional. In een wereld waarin de overgang van administreren naar adviseren steeds belangrijker wordt, zijn de aangiftesoftware en kennisproducten zo geïntegreerd dat de belastingadviseur zijn klant optimaal kan adviseren.”

Ons oordeel over Elsevier Nextens

Hoewel Nextens een bedrijf is dat met de tijd meegaat zijn er nog slagen te maken. Het aanvragen van een test-account duurt ongeveer drie dagen. Je moet vooraf kiezen wel onderdeel je wilt proberen en dan nemen ze contact met je op. De software zelf is vrij compleet maar behoorlijk aan de prijs. Je betaalt per pakket en dat kan ooit ongunstig uitvallen. Daarnaast wordt er een service-fee gerekend om de automatische back-ups en updates te draaien. Kijk dus goed naar de uiteindelijke prijs. Nextens is een ware bron van informatie. Aan content geen gebrek. Daarnaast zijn de almanakken alom bekend. Daar hoeft echter niet per se een account voor afgesloten te worden. Goede partij, maar erg aan de prijs.

Vergelijk Nextens

PositieOndernemingBeoordeling
15 Star RatingMeer informatie »
24 Star RatingMeer informatie »
43 Star RatingMeer informatie »
33 Star RatingMeer informatie »
53 Star RatingMeer informatie »
62 Star RatingMeer informatie »
PositieOndernemingPrijs per jaarMeer info
1€ 89,95 tot € 299,95Meer informatie »
2€ 60,- tot € 810,-Meer informatie »
3€ 372,- tot € 1842,-Meer informatie »
4€ 285,56 - € 4053,12,-Meer informatie »
5€ 526,- tot €1628,-Meer informatie »
6€ 2040,- tot € 2700,-Meer informatie »