Tecknow Tax

Profiel Tecknow Tax

Tecknow Tax bestaat sinds 1984. Samen met Elsevier is dit een van de oudste fiscale softwareleveranciers. Tecknow is een samenwerking tussen meerdere partijen: Cybersoft, White Cat software en TaxAdviesGroep. De samenwerking bestaat uit praktijkmensen en is naar eigen zeggen gericht op service en lage tarieven.

Doelgroep
Accountants-, administratie- en fiscaal advieskantoren.

Visie
“Tecknow bestaat uit praktijkmensen. Als leverancier weten we waarover we praten. Bij ons staan redelijke prijzen, snelheid, service en gebruiksvriendelijkheid voorop. Verwacht van ons geen dure kreten en ‘bla bla bla’ verhalen. Wij leveren een fantastisch pakket tegen concurrerende prijzen.”

Ons oordeel over Tecknow Tax

Tecknow bestaat sinds 1984. De software doet dit echter ook vermoeden. Ze bieden namelijk geen online versie en de geleverde software oogt erg gedateerd. De website is daarnaast een uiteenzetting van enerzijds hoe goed Tecknow is en anderzijds hoe slecht andere partijen zijn. Verder is de informatie op de website gedateerd, onduidelijk en weinig inhoudelijk. Het uit te printen bestelformulier is onduidelijk en laat te wensen over. Maar als je echter eenmaal klant bent geworden is de helpdesk erg behulpzaam. De software zelf werkt eenvoudig en snel, maar oogt alsof men in DOS werkt. Reviews en navraag blij klanten leert dat men toch erg tevreden is over het systeem zelf. Qua prijs is de software erg concurrerend te noemen!

Vergelijk Tecknow Tax

PositieOndernemingBeoordeling
15 Star RatingMeer informatie »
24 Star RatingMeer informatie »
43 Star RatingMeer informatie »
33 Star RatingMeer informatie »
53 Star RatingMeer informatie »
62 Star RatingMeer informatie »
PositieOndernemingPrijs per jaarMeer info
1€ 89,95 tot € 299,95Meer informatie »
2€ 60,- tot € 810,-Meer informatie »
3€ 372,- tot € 1842,-Meer informatie »
4€ 285,56 - € 4053,12,-Meer informatie »
5€ 526,- tot €1628,-Meer informatie »
6€ 2040,- tot € 2700,-Meer informatie »